Reissutyötä tarjolla: matkusta Suomessa ja tienaa

Kuulit oikein! Reissutyö tarkoittaa sitä, että saat matkustaa ympäri Suomea, mutta samalla ansaitset rahaa, et menetä sitä.

LiveRingillä voit tehdä myyntiä missä tahansa paikassa, jossa on ihmisiä. Kannustammekin myyjiämme laajentamaan myyntialueitansa ja tavoittamaan uusia asiakkaita lähtemällä reissuun. Mikä olisikaan parempaa kuin nähdä Suomea tiimikaverin kanssa ja pysähtyä myymään teille mieluisiin paikkoihin? Ja mikä parasta: tehdä rahaa!

Kuulit oikein! Reissutyö tarkoittaa sitä, että saat matkustaa ympäri Suomea, mutta samalla ansaitset rahaa, et menetä sitä. Tämä on täydellinen tapa nähdä uusia paikkoja ja vaihtaa maisemaa, sekä kerätä säästöjä tulevaisuutta varten.

Suunnittele oma reissu

Meillä myyjät saavat valita, miten he haluavat tehdä reissutyötä ja kenen kanssa. Halusit sitten olla reissussa kokoaikaisesti, käydä muutaman kerran viikossa myymässä naapuripaikkakunnilla, lähteä viikoksi Lappiin tai tehdä aika ajoin Suomen kiertueita, kaikki on mahdollista! 

Meillä pääset itse suunnittelemaan oman reissun reitin ja aikataulun yhdessä tiiminvetäjän kanssa – voit myös yhdistää työn ja huvin tuomalla yhteen vaikka työmatkan ja mökkireissun. 

Tsekkaa esimerkiksi Rantapallon Suomen 30 parasta kesäkohdetta tai Ebookersin 10 Mahtavaa mökkikohdetta ja suunnittele reissusi!

Mikäli teet myyntiä duona kaverisi kanssa, voitte tietenkin reissata yhdessä, ja matkamuistot ovat vieläkin mieleenpainuvampia.