Tämän LiveRing tarjoaa

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa.

Voiko ständimyynnissä tienata?

KYLLÄ!

Provisiomallin avulla pääset tienaamaan juuri niin paljon kuin haluat. Voit itse vaikuttaa tuloihisi merkittävästi, eikä palkkiollesi ole meillä kattoa! Hyväpalkkaisen myyntityön avulla voit esimerkiksi tehdä haaveilemiasi hankintoja tai säästää tulevaisuutta varten.

Kurkkaa, miten korkeisiin tuloksiin myyjämme ovat jo nyt päässeet.
Päihitätkö sinä nämä luvut?

Myyjät kertovat

LiveRingillä myyjät ovat yrityksemme tärkeimpiä henkilöitä ja panostamme paljon tiimihenkeen ja yhdessä onnistumiseen. Lue myyjiemme aitoja kokemuksia myyntityöstä, kevytyrittäjä-mallista ja omasta myyntitiimistä, ja liity mukaan meidän energiseen porukkaan!

Lue lisää

Myyntityö kokemuksia: Ständimyyjät kertovat

LiveRing koutsaus

Ainutlaatuinen LiveRing koutsaus antaa sinulle parhaat mahdollisuudet menestyä myyjänä. Meidän koulutuksemme ei ole vain perehdytys, vaan jatkuvaa valmentamista, jonka avulla voit aina kehittyä. Koutsauksessa sparraillaan myyntiä, elämäntapoja sekä muita myyntiin vaikuttavia asioita yhdessä tiiminvetäjän ja tiimin kanssa.

Lue lisää

LiveRing koutsaus: Menesty myynnissä ilman kokemusta

Miksi vaihtaa LiveRingille?

Kokenut myyjä! Etsitkö uusia haasteita? Meillä sinuun luotetaan ja saat paljon vapauksia. Voit valita omat työaikasi ja vaikuttaa myyntipaikkoihin. Lisäksi tarjoamme sinulle kovat provisiot, joiden avulla voit tienata useita tuhansia euroja kuussa. Yhteishenkemme ja ainutlaatuinen LiveRing koutsaus takaavat viihtyvyytesi meillä.

Lue lisää:
10 syytä vaihtaa LiveRingille
LiveRing koutsaus: Menesty myynnissä ilman kokemusta
Voiko ständimyynnissä tienata?

Lähde reissuun

Meillä voit valita myös reissutyön tai tehdä sitä omien aikataulujesi mukaan satunnaisesti. Myyntityötä voi tehdä missä vain, ja siksi voitkin valita reissata vaikka joka päivä! Tämä on ainutlaatuinen tapa tutustua koko Suomeen ja samalla ansaita.

Lue lisää

Reissutyötä tarjolla: Matkusta Suomessa ja tienaa

Valitse omat vuorosi

Meillä pääset vaikuttamaan työntekoosi paljon! Olemme joustavia, ja voitkin valita joko osa-aikatyön tai kokoaikatyön. Voit työskennellä koulun ohella ja tehdä myös esimerkiksi ilta- ja viikonlopputöitä. Voit tehdä ständimyyntiä tai feissausta. Vapauksien takia tämä myyntityö sopiikin loistavasti esimerkiksi nuorille ja opiskelijoille, mutta myös kokoaikaisia haasteita etsivälle.

Kevytyrittäjyys

Me LiveRingillä uskomme yrittäjämäiseen tekemiseen. Käytämme mallia, jossa myyjämme toimivat myyntitoimeksiannon avulla itsenäisinä kevytyrittäjinä. Kevytyrittäjyys on mahtava tapa tutustua yrittäjyyteen tuetusti, sillä esimerkiksi oman yrityksen perustaminen ei ole pakollista. Jos kuitenkin etsit myyntityötä toiminimellä, voit tehdä meillä tulosta myös oman firmasi kautta.

Lue lisää

Kevytyrittäjyys: Mitä ja miten?