Myyjäksi Helen-tiimiin

Hei sä tulevaisuuden huippumyyjä!

Kiinnostaako mahdollisuus kehittyä myynnissä ja ihmisten kohtaamisessa? Tai haluutko päästä tekemään duunia, jossa oma panos näkyy suoraan pankkitilillä ja saat vastuuta omasta tekemisestä? Loistavaa, tuu siis mukaan meidän Helen-sähkönmyyntitiimiin myymään Suomen parasta sähkötuotetta! 

Meidän tiimissä pääset tekemään kovan tason ständimyyntiä tai feissausta vaihtelevilla julkisilla paikoilla. Ennen kaikkea homma on joustavaa, sillä meillä myyjät toimivat kevytyrittäjinä. Jeesaamme sua myynnin aloituksessa niin saat kaikki mahdollisuudet menestymiseen!

LiveRingillä on motivoiva provisiopalkkaus ja menestymisestä maksetaan bonuksia! Meillä asenne ratkaisee ja se takaa myös menestymisen tässä duunissa – meillä rikotaan tavoitteita ja odotamme myös sulta tavoitteellisuutta. Mikä parasta, meillä voit tehdä töitä oman aikataulusi mukaan, me emme rajoita vuorojesi määrää tai työtuntejasi. Toivomme kuitenkin, että voisit tehdä vähintään 3 vuoroa viikossa, 6-8 tunnin vuoroja.  

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Oman myyntikoutsin sekä rennon ja yhteisöllisen myyntitiimin, jossa yhteisiä kiinnostuksen kohteita ovat yrittäjyys ja halu tehdä kovaa tulosta
  • Arvokasta kokemusta myynnistä ja yrittäjämäisestä tekemisestä
  • Mahdollisuuden tienata kovia tuloja: meillä myyjät tienaavat keskimäärin yli 3000€/kk

Lähde siis tekemään kovaa myyntiä meidän kanssa! 

Tilaa tieto uusista, avoimista työpaikoista suoraan sähköpostiisi!

Täytä hakemus

Click or drag a file to this area to upload.