Kesätyö kevytyrittäjänä

Kiinnostaako yrittäjyys, mutta kesälomaa on vain pari kuukautta? Haluaisitko toimia omana pomonasi kesän ajan? Mahtavaa olet päätynyt juuri oikealle sivulle! Kerromme miten voit tehdä yrittäjyydestä kesätyön, ja miten sinäkin voit toimia seuraavan kesän oman firmasi toimitusjohtajana. 

Mitä on kevytyrittäjyys? 

Meillä LiveRingilla myyjät toimivat kevytyrittäjinä, toiminimellä tai oman yrityksen kautta toimeksiantosopimuksella. Kevytyrittäjyys on vaivatonta, joustavaa ja itsenäistä. Laskutat tekemästäsi työstä laskutuspalvelun kautta, joten sinun ei tarvitse huolehtia paperitöistä tai muusta byrokratiasta. 

Kenelle se sopii?

Kevytyrittäjänä vaikutat itse omiin vuoroihisi ja työtunteihisi, joten se sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Työhön ei siis tarvitse sitoutua koko loppuelämäksi, vaan se sopii hyvin vaikka kesätyöksi tai opintojen ohelle. Kevytyrittäjänä et myöskään joudu kohtaamaan perinteisen yrittäjyyden riskejä. Omalla työpanoksellasi vaikutat suoraan omiin ansioihisi ja pankkitilin saldon lisäksi kartutat myös arvokasta työkokemusta.

Näin paljon voit tienata LiveRingin tiimeissä yrittäjänä

Meillä myyjät pääsevät todella vaikuttamaan tuloihinsa. Palkkiomallimme perustuu provisioon, mikä tarkoittaa, että kuukausitulosi koostuvat siitä, kuinka paljon myyntiä olet tehnyt kuukauden aikana. Palkkiosi lasketaan toteutuneiden kauppojen perusteella perinteisen tuntimallin sijaan.

Kurkkaa kuvasta konkreettisia lukuja myyjiemme keskiansioista!

Autamme sinut alkuun

Kuulostaako sun jutulta? Mahtavaa, voit aloittaa kevytyrittäjyyden vaikka heti. Rekisteröityminen vie vain puolikkaan Netflix-jakson verran, mitä siis odotat? Jos kuitenkin jäit vielä epäröimään, autamme sinut mielellämme alkuun. Etsimme jatkuvasti yrittäjyydestä syttyviä myyjiä tiimeihimme.  

Kurkkaa avoimet kesätyöpaikkamme yrittäjille ja hae nyt:

Pelastakaa Lapset -tiimiin varainhankkijoita:

Helen-tiimiin sähkömyyjiä:

avatar