Kesätyö kevytyrittäjänä

Onko kesän suunnitelmat vielä auki? Miltä kuulostaisi kesätyö oman yrityksen toimitusjohtajana? Mahtavaa, olet päätynyt juuri oikealle sivulle! Kerromme miten voit tehdä yrittäjyydestä kesätyön, ja miten sinäkin voit toimia kevytyrittäjänä, eli omana pomonasi kesän ajan.

Mitä on kevytyrittäjyys? 

Meillä LiveRingilla myyjät toimivat kevytyrittäjinä, toiminimellä, tai oman yrityksen kautta toimeksiantosopimuksella. Kevytyrittäjyys on mahtava tapa päästä kokeilemaan siipiään yrittäjänä; saat nauttia yrittäjyyden tuomasta joustavuudesta ja itsenäisyydestä ilman siihen liittyviä paperitöitä ja byrokratiaa. Kevytyrittäjänä laskutat tekemästäsi työstä laskutuspalvelun kautta, joka myös hoitaa verotukseen ja kirjanpitoon liittyvät asiat. Kevytyrittäjänä vältyt myös yrityksen perustamiseen liittyvästä paperityöstä, sillä kevytyrittäjyys ei vaadi omaa toiminimeä tai yritystä. Voit siis keskittyä olennaiseen!

Kenelle se sopii?

Kevytyrittäjänä et ole perinteisessä työsuhteessa, joten pääset itse vaikuttamaan omiin vuoroihisi ja työtunteihisi. Näin ollen kevytyrittäjyys sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, erityisesti joustavuutta kaipaaviin. Kevytyrittäjänä voit suunnitella itse työsi sopimaan omaan aikatauluusi. Yrittäjyyteen ei tarvitse sitoutua koko loppuelämäksi, vaan se sopii hyvin vaikka kesätyöksi tai opintojen ohelle. Omalla työpanoksellasi vaikutat suoraan omiin ansioihisi ja pankkitilin saldon lisäksi kartutat myös arvokasta työkokemusta.

Kevytyrittäjyys on myös loistava ensiaskel oman firman perustamista kohti, jos yrittäjyys kiinnostaa. Saat kokemusta työstä yrittäjänä ja siihen liittyvän vastuun kantamisesta ilman perinteiseen yrittäjyyteen liittyviä riskejä. Kevytyrittäjänä pääset kokeilemaan itsesi työllistämistä ja kartutat yrittäjyyteen liittyvää osaamista, jolloin seuraavan askeleen ottaminen kohti toiminimeä helpottuu. Vaikka yrittäjyys ei olisi tähtäimessä, kevytyrittäjänä pääset helposti kokeilemaan olisiko omana pomona toimiminen sittenkin se juttu tavallisen palkkatyön sijaan – kevytyrittäjyys ei vaadi alkuinvestointeja tai monimutkaista yrityssuunnitelmaa.

Näin paljon voit tienata LiveRingin tiimeissä yrittäjänä

Meillä myyjät pääsevät todella vaikuttamaan tuloihinsa. Palkkiomallimme perustuu provisioon, mikä tarkoittaa, että kuukausitulosi koostuvat siitä, kuinka paljon myyntiä olet tehnyt kuukauden aikana. Palkkiosi lasketaan toteutuneiden kauppojen perusteella perinteisen tuntimallin sijaan.

Kurkkaa kuvasta konkreettisia lukuja myyjiemme keskiansioista!

Autamme sinut alkuun

Kuulostaako sun jutulta? Mahtavaa, kevytyrittäjyyden voi aloittaa vaikka heti. Rekisteröityminen vie vain puolikkaan Netflix-jakson verran, mitä siis odotat? Jos kuitenkin jäit vielä epäröimään, autamme sinut mielellämme alkuun. Etsimme jatkuvasti yrittäjyydestä syttyviä myyjiä tiimeihimme.  

Kurkkaa avoimet kesätyöpaikkamme yrittäjille ja hae nyt:

Pelastakaa Lapset -tiimiin varainhankkijoita:

https://livering.fi/tyopaikka/kesaduuni-pelastakaa-lapset-varainhankkijoita/

Helen-tiimiin sähkömyyjiä:

https://livering.fi/tyopaikka/kesaduuni-helen-feissaajia/