Ständimyyjiä alkavaan projektiin

Ständimyyjiä alkavaan projektiin

Kuvaile sun unelmaduuni 3 sanalla startaten N-Y-T!

Jos valitsit unelmaduunia kuvaamaan esimerkiksi sanat vapaus, myynti, kehittyminen, eteneminen, tienaaminen tai itsensä haastaminen, meillä on hommia sulle! 

LiveRingillä etsitään nyt nälkäisiä myynnin talentteja meidän uuteen asiakasprojektiin elokuusta 2021 alkaen. Työt on mahdollista aloittaa myös aiemmin toisessa projektissa. Myyntitehtäviä hoidat tiimisi kanssa joustavasti eri lokaatioissa ja tehtäviisi kuuluu f2f myytiä ständillä ja feissaten. Meillä jokainen myyjä toimii yrittäjänä ja pääset mukaan super motivoituneeseen jengiin, jossa tulosta tehdään ja hommia painetaan kovaa, mutta osataan myös pitää hauskaa. Tsekkaa, mitä meidän myyjät ovat tykänneet aiemmista projekteista täältä!

Meidän mielestä myynnin tekee hyvän draivin ja fiiliksen lisäksi myös numerot, onhan kyse volyymibisneksestä! Siksi koostettiin sun hakupäätöksen tueksi nämä avainluvut meidän myyntiprojekteista. Mikäli tää matikka natsaa ja homma rullaa, oot oikea tyyppi meille!

31 Myyntiä 

Henk.koht. Päiväennätys, tällä tuloksella kuitattiin plakkariin 930e/pv. Myynnissä voit yltää myös tämän kaltaisiin huippusuorituksiin, avainasemassa on nälkäinen asenne. Joko maha murisee?!

1600 – 6000 € 

Myyjien palkkahaitari aiemmissa projekteissa, hyviä myyjiä palkitaan aina reilusti ja omaan tienaamiseen pääsee vaikuttamaan täysin omalla tekemisellään. 

20 min 

 Aika, jonka käytät laskutukseen kuussa kevytyrittäjänä, lopun ajasta pääset takomaan rautaa kun se on kuumaa ja tekemään tulosta laskulle. Uskomme tehokkuuteen ja yhdessä hauskan pitämiseen, eikä yrittäjämäisen asenteen tarvitse olla harmaata ja tylsää. 

365 

Päiviä vuodessa eli potentiaalisia kauppapäiviä. LiveRingillä jokainen tsäänssi todellakin on mahdollisuus, ja voit itse valita, minä päivinä pistetään rahat kulutukseen ja minä päivinä kerätään lompakolle täytettä!

Tehtävä pähkinänkuoressa – eli millasia juttuja meidän tiimissä oikeesti tehdään?

 • Ständimyyntiä tai feissausta vaihtelevilla julkisilla paikoilla
 • Meillä toimit (kevyt)yrittäjänä, voimme avustaa sinua kevytyrittäjyyden aloittamisessa
 • Tee myyntiä omalla alueellasi paikallisesti tai reissaa
 • Palkkio koostuu korkeista provisioista ja bonuksista
 • 4-6 päivää viikossa: valitse oma ajankohta 
 • Teemme päivässä vähintään 6h, mutta aina voit tehdä pidempää päivää. 

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Oman myyntikoutsin: tiiminvetäjällä on paljon kokemusta myynnistä, ja hän tsemppaa sinua saavuttamaan huipputuloksia
 • Rennon, mutta määrätietoisen tiimin: uutta tiimiä kasatessamme panostamme myös yhteishengen luontiin, sillä kun tiimillä on hauskaa myös myynnit kulkevat
 • Mahdollisuuden kehittyä myyjänä: jos olet nälkäinen ja tuloshakuinen tyyppi, on uusi tiimi oiva tilaisuus kasvattaa taitojasi ja myös rooliasi, palkitsemme hyvistä tuloksista!
 • Arvokasta kokemusta yrittäjämäisestä tekemisestä: saat tukea ja ohjeita kevytyrittäjyyteen, mutta voit myös kasvattaa toimintaasi siirtymällä muihin yrittäjyyden muotoihin, tämä on loistava paikka oppia!
 • Vapautta ja vastuuta vaikuttaa itse työskentelytapoihisi
 • Mahdollisuuden road tripeille eri puolille Suomea
 • Voit hakea myös kaverin kanssa (muistakaa mainita, että haette yhdessä duona)

Mitä toivomme sinulta?

 • Motivaatiota kehittyä huippumyyjäksi
 • Aikaisempi kokemus myynnistä katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä
 • Rohkeutta ja avoimuutta lähestyä asiakkaita: kaupat tehdään kontaktoimalla!
 • Yrittäjähenkisyyttä ja kykyä johtaa omaa toimintaasi
 • B-ajokorttia ja autoa tai suurta halua liikkua julkisilla kulkuvälineillä,  sillä tehtävään sisältyy paljon reissaamista lähialueille. Esimerkiksi Helsingistä käsin teemme reissua koko Uudenmaan alueelle. 

Oisitko mielestäsi hyvä mäts tähän tehtävään?

Ai tuntuu, että olisit? Loistava juttu! Ja vielä parempi uutinen on se, ettei sun tarvi jäädä pohtimaan sitä vain yksin, vaan voit hakea mukaan meidän huipputiimiin jo tänään! 

Tsekkaa ohjeet alta ja pistä hakemusta tulemaan vaikka heti, meidän tiimissä on aina tilaa nälkäisille uusille myyjille. 

Miten haen?

Soita ja esittele itsesi!

Soitan takaisin, jos en ole juuri puhelimen äärellä!
puh. 050 3088332

Täytä lomake alla

Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si ao. lomakkeella.

How to apply?

Call and introduce yourself!

I will call you back if I am unavailable!
puh. 0503822447

Fill out the form below

You can send us your application and resume using the form below.

Hae nyt!

Apply now!

Click or drag a file to this area to upload.