Myynnin kesätyöt 2021

Myynnin kesätyöt 2021

Nappaa nyt kesätyö, jossa pääset kehittymään, työskentelemään huikeassa porukassa ja halutessasi matkustamaan kesälle 2021!

Etsimme kaikkiin ständimyyntitiimeihimme uusia vahvistuksia työskentelemään kesän ajan ja mahdollisesti jatkamaan myyntiä syksyllä. Kesällä tarjoamme mahdollisuuden tehdä kauppaa sekä feissaten ulkona auringossa että ständillä sisätiloissa. Voit olla joko tulevaisuuden lupaus tai jo kokenut konkari, motivaatiosi ja asenteesi ratkaisee. Koulutamme kaikki myyjämme tuotteisiin ja myyntiin. Saat taustajoukoiksesi mahtavan tiimin, josta ei kannustusta tai huumoria puutu.

Tsekkaa videolta myyjiemme ajatuksia ja meininkiä ständiltä tai lue lisää myyjiemme kokemuksia blogista!

Mitä, missä, milloin?
 • Ständimyyntiä, feissausta ja varainhankintaa ympäri Suomen
 • Erikoistut edustamaan yhtä tuotetta tai järjestöä
 • Kokoaikainen kesätyö, jossa kerrytät arvokkaita taitoja tulevaisuutta varten
 • 2kk tai pidempi kesätyöjakso
 • Mahdollisuus tehdä joustavasti aamu-, ilta- ja päivävuoroja
 • Teemme myyntiä sekä paikallisesti että reissussa
 • Kovat provisiomallit, joissa ansiosi määrittyvät myyntituloksesi perusteella perinteisen tuntimäärän sijaan. Hyvästä tuloksesta palkitaan!
Myynnin yrittäjyys

Uskomme LiveRingillä yrittäjämäiseen tekemiseen. Meillä pääsette työskentelemään kevyellä tavalla yrittäjänä. Omaa yritystä ei tarvitse perustaa, mutta mikäli se on tulevaisuuden tavoitteenasi, meillä saat siihen taatusti superarvokasta kokemusta. Tarjolla tukea ja neuvoja koskien kevytyrittäjyyttä koko kesän ajan, ette siis tule jäämään yksin!

Tässä tehtävässä pääsette kokemaan pelkästään yrittäjyyden parhaat puolet valitsemalla itse työaikanne sekä vaikuttamalla suoraan omiin tuloihinne. Myynti ja yrittäjyys kulkevat filosofiamme mukaan käsi kädessä!

Tsekkaa, millaista on työskennellä kevytyrittäjänä LiveRingin kanssa.

Lue alta lisää erilaisista mahdollisuuksistamme ja valitse hakulomakkeelta sinua eniten kiinnostavat kesätyö vaihtoehdot!

Kesätyö kaverin kanssa

LiveRing tarjoaa uniikin mahdollisuuden tehdä töitä myyntiduona kaverin kanssa myös kesällä 2021! Kun haette duona, saatte kesällä tehdä töitä pääsääntöisesti oman myyntikumppanin kanssa. Muistathan merkitä hakulomakkeelle selkeästi, kenen kanssa haet paikkaa!

Helen sähkömyynti

Helen-tiimissä pääset myymään Suomen parasta sähkötuotetta ja tekemään asiakkaalle suoraa säästöä. Tiimissä on mahdollista tehdä työtä sekä ulkona feissaten että varatuilla sisäpaikoilla. Pk-seudulla teemme myyntiä Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Kesällä myyntiä voi tehdä myös vaikka mökiltä käsin. 

Halutessasi pääset myös lyhyemmälle tai pidemmälle reissulle, jota pääset itse suunnittelemaan! Voit valita mitä kaupunkeja ja kohteita Suomessa haluat nähdä ja suunnitella reitin sen mukaisesti. Reissutyöhön tarvitset lähtökohtaisesti ajokortin ja oman auton.

Pelastakaa Lapset -varainhankinta

Varainhankinnassa pääasiallinen tehtäväsi on pysäyttää ohikulkijoita ja vakuuttaa heidät tekemään kuukausilahjoitus valitsemaansa kohteeseen. Työtä tehdään kesällä paljon aurinkoisilla ulkopaikoilla, vaikka mukaan mahtuu myös joitakin vuoroja sisätiloissa. Tiimissä on mahdollista tehdä lyhyttä tai pitkää reissua omalla autolla tai tiimikaverin kyydissä. 

Tiimi ja esihenkilö ovat englanninkielisiä, joten edellytämme sujuvaa englanninkielen taitoa. Ständillä tai feissatessa toimit kuitenkin tietysti sinulle vahvimmalla kielellä. 

Jos ihmisoikeudet ja lastensuojelu ovat lähellä sydäntäsi, ehkä Pelastakaa Lapset on oikea tiimi sinulle! Lue lisää Pelastakaa Lapset -järjestöstä.

Jokin muu tuote tai järjestö

Kiinnostaako kesätyö ständimyynnissä tai varainhankinnassa, mutta tuotteella ei ole niin väliä? Ehkä Helen ja Pelastakaa Lapset eivät kolahda tarpeeksi kovasti? Haemme kesälle myyjiä myös uusiin projekteihin, jotka paljastetaan myöhemmin. 

Valitse hakulomakkeelta “muu tuote tai järjestö” -vaihtoehto, jos olet avoin kuulemaan uusista projekteistamme.


Mitä toivomme sinulta?
 • Motivaatiota kehittyä huippumyyjäksi – myynnissä menestyvät nälkäiset tekijät, joita yhdistää halu kehittyä ja tienata
 • Rohkeutta ja avoimuutta lähestyä asiakkaita
 • Aikaisempi kokemus myynnistä voi olla eduksesi, mutta hae rohkeasti mukaan myös myynnin keltanokkana
 • Mahdollisuutta työskennellä 4-5 vuoroa viikossa kesän ajan
 • Kiinnostusta jatkaa myyntityötä myös syksyllä osa-aikaisesti
 • Yrittäjähenkisyyttä ja reipasta myyntitiimiimme sopivaa asennetta
 • B-ajokortti ja auto on plussaa, sillä teemme välillä myyntikeikkaa myös lähipaikkakunnilla

Miten haen?

Soita ja esittele itsesi!

Soitan takaisin, jos en ole juuri puhelimen äärellä!
puh. 0503822447

Täytä lomake alla

Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si ao. lomakkeella.

How to apply?

Call and introduce yourself!

I will call you back if I am unavailable!
puh. 0503822447

Fill out the form below

You can send us your application and resume using the form below.

Hae nyt!

Apply now!

Click or drag a file to this area to upload.