KESÄDUUNI: Helen-myyntiduo

KESÄDUUNI: Helen-myyntiduo

Haluaisitko päästä nauttimaan kesästä yhdessä parhaan kaverisi kanssa ja tienata samalla? Olisitteko ystäväsi kanssa loistava myyntitiimi? Mahtavaa, sillä meillä on juuri teille sopiva kesäduuni!

Tulkaa meille Helen-sähkönmyyntitiimiin myymään Suomen parasta sähkötuotetta! Meillä pääsette kehittymään myynnissä ja ihmisten kohtaamisessa sekä tekemään kesäduunia, jossa oma panos näkyy suoraan pankkitilillä ja saatte vastuuta omasta tekemisestä. 

LiveRing Oy tarjoaa ulkoistettuja ständimyynnin ja varainhankinnan palveluita ympäri Suomen. Meidän tiimissä pääsette tekemään kovan tason feissausta vaihtelevilla julkisilla paikoilla. Ennen kaikkea homma on joustavaa, sillä meillä myyjät toimivat kevytyrittäjinä. Ei hätää, vaikka aiempaa kokemusta kevytyrittäjyydestä ei olisi, autamme teidät alkuun!

LiveRingillä on motivoiva provisiopalkkaus ja menestymisestä maksetaan bonuksia! Meillä asenne ratkaisee ja se takaa myös tuloksia – meillä rikotaan tavoitteita ja odotamme myös teiltä tavoitteellisuutta. Mikä parasta, meillä voitte tehdä töitä omien aikataulujenne mukaan, me emme rajoita vuorojenne määrää tai työtuntejanne. Toivomme kuitenkin, että voisitte tehdä vähintään 3 vuoroa viikossa, 6-8 tunnin vuoroja joustavasti koko kesän ajan. Halutessanne voitte aloittaa tiimissä jo ennen kesää. Tarjoamme myös mahdollisuutta jatkaa syksyllä. B-ajokortti ja auto ovat plussaa, sillä teemme välillä myyntikeikkaa myös lähipaikkakunnilla.

Mitä me tarjoamme teille?

  • Oman myyntikoutsin sekä rennon ja yhteisöllisen myyntitiimin, jossa yhteisiä kiinnostuksen kohteita ovat urheilu, yrittäjyys ja halu tehdä kovaa tulosta
  • Arvokasta kokemusta myynnistä ja yrittäjämäisestä tekemisestä
  • Mahdollisuuden tienata kovia tuloja: meillä myyjät tienaavat keskimäärin yli 3000€/kk
  • Mahdollisuuden road tripeille eri puolille Suomea – mikäli haluatte yhdessä nähdä Suomea ja tienata, on tämä nappivalinta teidän kesään 2022!

Lähtekää siis tekemään kovaa myyntiä meidän kanssa ja hakekaa vaikka heti!

Miten haen?

Soita ja esittele itsesi!

Soitan takaisin, jos en ole juuri puhelimen äärellä!
puh. 050 308 8332

Täytä lomake alla

Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si ao. lomakkeella.

How to apply?

Call and introduce yourself!

I will call you back if I am unavailable!
puh. 0503822447

Fill out the form below

You can send us your application and resume using the form below.

Hae nyt!

Apply now!

Click or drag a file to this area to upload.