KESÄDUUNI: Helen feissaajia

KESÄDUUNI: Helen feissaajia

Hei sä innostaako raha, yrittäjyys ja kesä?

Tuu meille Helen-sähkönmyyntitiimiin myymään Suomen parasta sähkötuotetta! Meillä pääset kehittymään myynnissä ja ihmisten kohtaamisessa sekä tekemään kesäduunia, jossa oma panos näkyy suoraan pankkitilillä ja saat vastuuta omasta tekemisestä. 

LiveRing Oy tarjoaa ulkoistettuja ständimyynnin ja varainhankinnan palveluita ympäri Suomen. Meidän tiimissä pääset tekemään kovan tason feissausta vaihtelevilla julkisilla paikoilla. Ennen kaikkea homma on joustavaa, sillä meillä myyjät toimivat kevytyrittäjinä. Ei hätää, vaikka aiempaa kokemusta kevytyrittäjyydestä ei olisi, autamme sinut alkuun!

LiveRingillä on motivoiva provisiopalkkaus ja menestymisestä maksetaan bonuksia! Meillä asenne ratkaisee ja se takaa myös tuloksia – meillä rikotaan tavoitteita ja odotamme myös sulta tavoitteellisuutta. Mikä parasta, meillä voit tehdä töitä oman aikataulusi mukaan, me emme rajoita vuorojesi määrää tai työtuntejasi. Toivomme kuitenkin, että voisit tehdä vähintään 3 vuoroa viikossa, 6-8 tunnin vuoroja joustavasti koko kesän ajan. Halutessasi voit aloittaa tiimissä jo ennen kesää. B-ajokortti ja auto on plussaa, sillä teemme välillä myyntikeikkaa myös lähipaikkakunnilla.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Oman myyntikoutsin sekä rennon ja yhteisöllisen myyntitiimin, jossa yhteisiä kiinnostuksen kohteita ovat urheilu, yrittäjyys ja halu tehdä kovaa tulosta
  • Arvokasta kokemusta myynnistä ja yrittäjämäisestä tekemisestä
  • Mahdollisuuden tienata kovia tuloja: meillä myyjät tienaavat keskimäärin yli 3000€/kk
  • Mahdollisuuden road tripeille eri puolille Suomea – mikäli haluat nähdä Suomea ja tienata, on tämä nappivalinta sinun kesään 2022!

Skrollaa alas ja nappaa unelmien kesäduuni jo tänään!

Miten haen?

Soita ja esittele itsesi!

Soitan takaisin, jos en ole juuri puhelimen äärellä!
puh. 050 308 8332

Täytä lomake alla

Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si ao. lomakkeella.

How to apply?

Call and introduce yourself!

I will call you back if I am unavailable!
puh. 0503822447

Fill out the form below

You can send us your application and resume using the form below.

Hae nyt!

Apply now!

Click or drag a file to this area to upload.