Helen-myyjiä reissutyöhön

Helen-myyjiä reissutyöhön

Haluaisitko tehdä reissutyötä ja matkustaa ympäri Suomea sinulle mieluisissa paikoissa ja tienata samalla rahaa? Kuulostaako työn ja huvin yhdistäminen dream dealilta? Onko sinulla jo aiempaa näyttöä tavoitteellisesta myyntityöstä? Mahtavaa, että löysimme sinut! 

Huipputuote ja yhteisöllinen meininki!

”Parasta Helenin sähkösopimusten myymisessä on se, että tietää tehneensä asiakkaalle parhaan mahdollisen sopimuksen ja asiakas lähtee tyytyväisenä kotiin.” 

Etsimme kasvavaan jengiimme reissutyöstä innostuvia huipputekijöitä. Tulet kiertämään eri paikkakunnilla ympäri maan myymässä Helenin sähkösopimuksia asiakkaille ständillä face-to-face. Kyseessä on erittäin kilpailukykyinen tuote ja luvassa on antoisia kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa. Saat taustajoukoiksesi mahtavan tiimin, josta ei kannustusta tai huumoria puutu.

Alussa tulet myymään yhdessä tiiminvetäjän ja kollegoidesi kanssa tietyllä paikkakunnalla. Kun olet saavuttanut säännöllisesti tietyt myyntitavoitteet, pääset lähtemään reissuun. Tässä tehtävässä sinulla tulee olla B-ajokortti sekä kulkuväline käytettävissäsi sekä tietysti mahdollisuus reissata viikoittain eri paikkakunnilla. Pääset itse suunnittelemaan reissujasi ja vaikuttamaan siihen, missä päin Suomea teet myyntiä. LiveRing luonnollisesti korvaa matkustamisesta ja majoituksesta koituvat kulut. Lue lisää reissutyöstä LiveRingillä!

Myynnin yrittäjyys

Uskomme LiveRingillä yrittäjämäiseen tekemiseen. Meillä pääset työskentelemään kevyellä tavalla yrittäjänä. Omaa yritystä sinun siis ei tarvitse perustaa, mutta mikäli se on tulevaisuuden tavoitteenasi, meillä saat siihen taatusti superarvokasta kokemusta. Tässä tehtävässä pääset kokemaan pelkästään yrittäjyyden parhaat puolet valitsemalla itse työaikasi sekä vaikuttamalla suoraan omiin tuloihisi. Myynti ja yrittäjyys kulkevat filosofiamme mukaan käsi kädessä!

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • Mahdollisuuden nähdä Suomea ja samalla ansaita rahaa
  • Aidosti kilpailukykyiset provisiot
  • Vapautta ja vastuuta vaikuttaa itse työskentelytapoihisi
  • Arvokasta kokemusta myynnistä ja yrittäjämäisestä tekemisestä
  • Lämpimän ja luotettavan työyhteisön – tuemme kehitystäsi ja juhlimme onnistumisiasi yhdessä!

Mitä toivomme sinulta? 

  • B-ajokorttia ja kulkuvälinettä
  • Aiempaa näyttöä tavoitteellisesta myyntityöstä
  • Rohkeutta ja avoimuutta lähestyä asiakkaita
  • Yrittäjähenkisyyttä

Miten haen?

Soita ja esittele itsesi!

Soitan takaisin, jos en ole juuri puhelimen äärellä!
puh. 0503822447

Täytä lomake alla

Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si ao. lomakkeella.

How to apply?

Call and introduce yourself!

I will call you back if I am unavailable!
puh. 0503822447

Fill out the form below

You can send us your application and resume using the form below.

Hae nyt!

Apply now!

Click or drag a file to this area to upload.