Myyntityö palkka: Voiko ständimyynnissä tienata?

Minkälainen on myyntityön palkka? Faktat puhuvat puolestaan: tsekkaa miten meillä tienataan!
Myyntityö palkka: Tsekkaa LiveRing myyjien kuukausilaskutukset vuonna 2020
LiveRing myyjien kuukausilaskutukset vuonna 2020

Provisio ilman ala- tai ylärajaa

Maksamme jokaisesta toteutuneesta myynnistä.

Emme rajoita myyjien tienaamista ansiokatoilla tai muilla vastaavilla kikoilla – maksamme JOKAISESTA myynnistä täyden summan heti ensimmäisestä myyntivuorosta lähtien. Provisioiden ansaitsemiseen ei ole ylä- eikä alarajaa, vaan jokainen hyväksytty kauppa kerryttää tienestiä. Hienoa, eikö?

LiveRingillä ständimyyntiä ja feissausta on mahdollista tehdä ainoana tulonlähteenä. Mutta minkälainen on myyntityö palkka? Faktat puhuvat puolestaan: tsekkaa Helen-tiimin menestyksen luvut!

Meillä myyjät pääsevät todella vaikuttamaan tuloihinsa. Palkkiomallimme perustuu provisioon, mikä tarkoittaa, että kuukausitulosi koostuvat siitä, kuinka paljon myyntiä olet tehnyt kuukauden aikana. Palkkiosi lasketaan toteutuneiden kauppojen perusteella perinteisen tuntimallin sijaan.

Meillä on sanonta: Vuorokaudessa on vain 24 tuntia, mutta myyntiä voi tehdä rajattomasti. Ansioisi eivät siis välttämättä ole kiinni siitä, kuinka monta tuntia viikossa vietät töissä, vaan siitä, kuinka paljon teet kauppaa. Sinä päätät, syötkö palkkapäivänä pihviä vai makkaraa.

Meidän provisiot ovat niin sähkönmyynnissä kuin varainhankinnassakin reippaasti alojen keskiarvon yläpuolella ja kuuluvat maan parhaimmistoon!

Tavoitteellinen tekeminen ja provisiot kulkevat käsi kädessä

Provisiopalkkioisessa työssä sinä määrität miten korkealle asetat myynti- ja ansiotavoitteesi.

Suosittelemme myyjille, että he asettavat itselleen itseä motivoivia ansaintatavoitteita ja pilkkovat ne myyntitavoitteiksi. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi oman auton osto, sijoittaminen tai vaikka PS5. Tiedät itse parhaiten, mikä sinua motivoi! Kurkkaa Opiskelukoulun artikkeli henkilökohtaisten tavoitteiden asettamisesta.

Kun kuukausiansiotavoite on asetettu, myyntitavoitteesta tulee konkreettisempi ja motivoivampi. Ero tavoitteeseen pääsemisen ja siitä jäämisen välillä voi olla hyvinkin pieni: esimerkiksi 1 kauppa enemmän päivässä, seitsemän tunnin vuorot kuuden tunnin sijaan tai 1 vuoro enemmän viikossa.

Provisiopalkkio antaa päätäntävallan sinulle: Saat sen minkä eteen olet tehnyt töitä.

Autamme saavuttamaan tavoitteesi

Myyntiä tehdään kokemuksella ja hyvin harva on seppä syntyessään. On opeteltava kertomaan myytävästä tuotteesta niin, että herättää asiakkaan kiinnostuksen ja luottamuksen. On osattava lukea asiakasta: Mistä hän innostuu ja mikä häntä epäilyttää? Pienetkin asiat, kuten se mitä sanoja käytät ja mitä materiaaleja näytät asiakkaalle myyntitilanteessa, vaikuttavat lopputulokseen.

Myyntitaidot ja rutiini kehittyvät toistoja tekemällä. Teoriatiedosta on myös hyötyä kentällä, mutta tärkeintä myynnissä on oman osaamisen soveltaminen käytännössä.

Koin aluksi lähteväni liikkeelle nollasta. Olen saanut kuitenkin tiimiltä arvokkaita neuvoja matkan varrella, ja parhaitenhan myyntiä oppii tekemällä ja kokeilemalla eri asioita.

Helen-myyjä Marko

LiveRing tarjoaa myyjilleen kattavan perehdytyksen ja jatkuvaa tukea ja koutsausta menestykseen läpi sopimussuhteen. Lue lisää LiveRing koutsauksesta!