Myyntityö ja Covid-19

Me LiveRingillä olemme sitoutuneet noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia kaikessa toiminnassamme koronaviruspandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Ne ovat toistaiseksi mahdollistaneet myyntityön jatkumisen lähes normaaliin malliin.

Meillä LiveRingillä myyjät ovat yrityksen tärkeimpiä henkilöitä. Koska myyntityömme tapahtuu julkisilla paikoilla, meidän on ollut erityisen tärkeää kiinnittää huomiota myyjiemme ja asiakkaidemme turvallisuuteen.  Olemme ohjeistaneet heitä käyttämään kasvomaskia, desinfioimaan käsiään sekä pitämään riittävän turvavälin kanssaihmisiin ständillä ollessa. Myyjämme eivät myöskään lähesty asiakkaita, jotka kokevat tilanteen epämiellyttävänä.

Olemme onnekkaassa asemassa, sillä olemme voineet tarjota kaikille myyjillemme haluamansa määrän töitä myös koronavirusaikana. Myyntiluvut ovat pysyneet samalla tasolla ja jopa kasvaneet tilanteesta huolimatta. Myös rekrytointimme on voinut jatkua entiseen tapaan: haemme koko ajan niin uusia tekijöitä kuin kokeneita konkareitakin tiimiimme.