Menesty myynnissä ilman kokemusta | LiveRing koutsaus

Myynti on taito, jonka voi oppia. Lue täältä, miten voit onnistua myynnissä ilman kokemusta!

Myynti on taito, jonka voi oppia. Siksi me uskomme kehittymiseen ja kouluttamiseen. Myynnissä voi menestyä myös ilman kokemusta!

Myyntiä tehdään kokemuksella ja hyvin harva on seppä syntyessään. On opeteltava kertomaan myytävästä tuotteesta niin, että herättää asiakkaan kiinnostuksen ja luottamuksen. On osattava lukea asiakasta: Mistä hän innostuu ja mikä häntä epäilyttää? Pienetkin asiat, kuten se mitä sanoja käytät ja mitä materiaaleja näytät asiakkaalle myyntitilanteessa, vaikuttavat lopputulokseen.

Myyntitaidot ja rutiini kehittyvät toistoja tekemällä. Teoriatiedosta on myös hyötyä kentällä, mutta tärkeintä myynnissä on oman osaamisen soveltaminen käytännössä.

Koska kukaan ei ole seppä syntyessään, koulutamme jokaisen uuden myyntistaramme tekemään kovan luokan tulosta. Koulutukseen sisältyy niin tuotekoulutus kuin myyntikoulutuskin sekä vinkkejä konkreettisesti ständillä tekemällä.

Meidän koulutus ei ole perehdytys. Meidän koulutus on jatkuvaa, joten myös kehittymisesi ja kasvamisesi on jatkuvaa. Sekä tiiminvetäjämme että tiimimme tukevat uusia hiomattomia timantteja oppimaan myyntityön salat. Olemme vakuuttuneita siitä, että pystymme tarjoamaan monipuolista tukea sekä kokeneille että uusille myyjille.

Hyvä koulutus on win-win sekä sinulle ja meille: kun teet enemmän kauppaa, tienaat enemmän.

Kokenut tiiminvetäjä koutsaa sinusta tähden

“Tiiminvetäjänä huomioin jokaisen myyjän yksilönä. Kaikilla on omat juttunsa, mistä he motivoituvat ja minkälainen johtamistapa heille toimii. Minun tehtäväni on sparrata myyjiä ja auttaa heitä löytämään se oma motivaation lähde ja palo myyntiin, jos se on hukassa. Kun yksilöt menestyvät hyvin, myös tiimi menestyy.”

Teemu, Helen-tiiminvetäjä

Meillä tiiminvetäjät ovat kokeneita ständimyynnin ammattilaisia, jotka ovat jo myyneet urallaan useita eri tuotteita erilaisilla konsepteilla. He työskentelevät sinun ja muun tiimin kanssa ständillä, tekevät kauppaa ja valmentavat tiimiä. Tiiminvetäjä on aina käytössäsi ja voit kysyä häneltä neuvoa missä tahansa asiassa.

Tiiminvetäjä, Helen

Helen-tiimin vetäjä Teemu Bakker on työskennellyt myynnin johtamisen parissa lähes neljä vuotta. Teemulla on vahva tausta myös ammattiurhelijana, josta hän ammentaa myyntiin niin asennetta kuin oppejakin. Tiiminvetäjänä Teemu pyrkii erityisesti olemaan lähellä myyjiä ja huomioimaan jokaisen heistä yksilönä.

Tiiminvetäjä, varainhankinta

Syed Yasir päätyi myynnin pariin uravaihdoksensa myötä oivallettuaan, että hän haluaa työltään ennen kaikkea hauskuutta ja dynaamisuutta. Hän eteni esimiesrooliin nopeasti ilman kokemusta myynnistä. Tiiminvetäjänä hänellä ei ole tylsää päivää ollutkaan! Syed koutsaa tiimiään erityisesti mentoroimalla sekä kommunikoimalla myyjien kanssa avoimesti kaikista tiimiä koskevista asioista.

Myyjissä arvostamme halua kehittyä eteenpäin jatkuvasti, ja siksi myös me LiveRingilla haluamme kehittyä. Kuulemme myyjiltämme palautetta usein ja säännöllisesti, ja teemme konkreettisia peliliikkeitä ehdotusten perusteella. Meillä tärkeässä osassa on vastavuoroisuus: kun sinä rokkaat, mekin rokkaamme!

Tiimi tukenasi

Meillä on hyvä tekemisen meininki ja aito palo myyntiin. Meillä uskotaan yhdessä tekemiseen ja ensisijaista LiveRingilla on tiimihenki. Ystävyys on yksi johtavista arvoistamme ja pyrimme myös viemään toimintaamme tämän kautta eteenpäin.

Huipputiimeistämme löytyy monenlaista persoonaa ja myyntityyliä. Pääset työssäsi myymään monenlaisten myyjien kanssa ja poimimaan heidän parhaat vinkit vauhdittamaan omia tekemistäsi.

Tiimi kommunikoi esimerkiksi WhatsAppin kautta päivittäin, ja jokainen löytää aina jonkun kannustamaan kaupantekoon tai juhlimaan jo tehtyä diiliä. 

Marko: Tiimin TOP 6:een ilman kokemusta!

“Alunperin idea myyntityöstä lähti pari vuotta takaperin, kun kaveri mainitsi tuttavansa saavan hyvin palkkaa kesätöistä lehtimyyjänä. Myyntityö on ollut aina mielenkiintoista ja halusin myös itse kokeilla sitä jossain vaiheessa. Koin aluksi lähteväni liikkeelle nollasta. Olen saanut kuitenkin tiimiltä arvokkaita neuvoja matkan varrella, ja parhaitenhan myyntiä oppii tekemällä ja kokeilemalla eri asioita. Ständimyynti on ollut suurimmaksi osaksi tosi mukavaa, ja kaikki riippuu siitä, millä asenteella siihen suhtautuu”

Helen-myyjä Marko

Marko on erinomainen esimerkki miten LiveRing koutsaus onnistuu valjastamaan potentiaalin yksilöissä. Marko rikkoi maagisen kymmenen myynnin rajan jo ensimmäisen kuukauden sisällä hänen aloittamisestaan LiveRingilla. Lue lisää LiveRing myyjien autenttisia kokemuksia ständimyynnistä!

100% myyjistä pitää tiimikavereistaan

– työtyytyväisyyskysely 11/2020

Myyntitaidot korostuvat työelämässä

Työnantajat lähes alalla kuin alalla arvostavat myyntikokemusta, sillä kaikki yritystoiminta perustuu lopulta myyntiin ja myynnilliseen ajatteluun. Future Learnin listauksessa tulevaisuuden työelämän arvostetuimmista taidoista myynti ja markkinointitaidot sijoittuvat sijalle 4.

Myyntiä tapahtuu lähes kaikkialla: kun työpaikassasi vakuutat kollegasi ideoidesi toimivuudesta, kun työtä hakiessasi myyt osaamisesi työnantajalle, kun vakuutat kaveriporukkasi siitä, että teidän tulisi mennä syömään juuri sinun lempiravintolaasi.

Myynti- ja neuvotteluataitojen lisäksi ständimyynti kehittää tavoitteellisuutta ja tulosorientoituneisuutta, jotka ovat alasta riippumatta yhä arvostetumpia ominaisuuksia tulevaisuuden työelämässä. Työnantajat arvostavat työntekijässä myös itsevarmaa ulosantia sekä sosiaalisia taitoja, joita tarvitaan niin työssä kuin työyhteisössä menestymiseen. Nekin saavat boostin ständimyynnistä, sillä tavanomaisesti myyjät kommunikoivat päivittäin ständillä lukuisten tuntemattomien ihmisten kanssa. Ständimyynti voi siis todella olla investointi tulevaisuuteesi!

Ständimyyjällä ei ole tiettyä muottia

Usein ajatellaan, että ständimyyjän pitää olla sanavalmis super-ekstrovertti, joka ei jää hiljaiseksi missään tilanteissa. Meillä LiveRingillä persoonia on kuitenkin yhtä paljon kuin myyjiäkin. Ständimyyjän ei tarvitse mahtua tiettyyn muottiin, vaan jokainen voi olla oma itsensä ja menestyä myynnissä. Hyviä myyjiä yhdistää kuitenkin aito kiinnostus asiakkaisiin.

”Meillä on tiimissä hiljaisia, rääväsuisia, spontaaneja ja ennen kaikkea iloisia tyyppejä, jotka puhaltavat yhteen hiileen.”

Helen-tiimin vetäjä Teemu Bakker

Me uskomme, että LiveRing koutsaus, motivaatio kehittyä jatkuvasti, sekä tiimin tuki voivat luoda lähes kenestä tahansa huippumyyjän. Vaikka myyntityö saattaisikin tuntua jopa pelottavalta, mutta olet aidosti kiinnostunut ja motivoitunut kehittymään alalla, haethan rohkeasti tiimiimme!