10 syytä vaihtaa LiveRingin ständimyyntiin

Mietityttääkö työpaikan vaihto? Kiinnostaako ständimyynti? Kurkkaa täältä 10 syytä vaihtaa LiveRingille!

Onko ständimyynti sulle oikea työ, mutta nykyisessä työpaikassa jokin hiertää? Kiinnostaako mahdollisesti alan vaihto?

Hyvälle myyjälle on aina töitä ja vaihtoehtoja valita oma työpaikka. Mieltymyksiä oman työn suhteen on myös varmaan yhtä monia kuin myyjiä – ja mikä olisikaan sen parempaa, kuin päästä myymään itselle sopivaa tuotetta oman näköisessä porukassa?

Toivomme, että LiveRingin ständimyyntiin päätyvät juuri ne myyjät, jotka pitävät juuri meidän tuotteista ja meidän tavasta tehdä myyntiä. Siksi olemme koonneet 10 syytä vaihtaa LiveRingille päätöksesi tueksi!

Kokenut myyjä – mitä LiveRing tarjoaa sinulle?

1. Provisio jokaisesta kaupasta

Me maksamme palkkion jokaisesta tekemästäsi kaupasta. Uskomme, että hyvä myyjä ansaitsee aina palkkionsa, eikä provisioiden maksulle oli esimerkiksi tuloksellista alarajaa. Meidän mallissamme sinä voitat aina, kun teet myyntiä. 

2. Alan parhaat provisiot

Provisiomallimme mahdollistaa todella korkeiden provisioiden maksamisen. Kokoaikaiset ständimyyjät tienaavat kuussa useita tuhansia euroja, eikä ansioillesi ole kattoa.

Lisäksi palkitsemme bonuksin ne myyjät, jotka suoriutuvat keskivertoa paremmin tai tuottavat hyvää tulosta pitkäjänteisesti.

3. Ykkösluokan tuotteet: Helen ja Pelastakaa Lapset

“Olen itse alunperin kotoisin Indonesiasta ja lapset ovat lähellä sydäntäni. Olen aina ajatellut, että erityisesti tyttöjen koulutuksella on suuri vaikutus maiden kehityksessä. Sillä on suuri merkitys perheiden, yhteisöjen ja valtioiden vahvistumisessa. Koska kaikki eivät ole yhtä etuoikeutettuja kuin me, autetaan niitä jotka sitä tarvitsevat.”

Gandi, myyntipäällikkö, Pelastakaa Lapset -tiimi

“Kuvailisin mun myyntitapaa melko simppeliksi. Olen aina rehellinen ja kerron faktapohjaisesti, miten asiakas hyötyy myymästäni sopimuksesta. Helenin sähköä on mukava myydä, sillä tuotteen takana pystyy aina seisomaan eikä asiakkaalle tule ikäviä yllätyksiä.”

Sara, Helen-tiimi

Helenin sähkösopimukset ovat kestoedullisia ja hyvin kaupaksi meneviä tuotteita, joista myyjät pitävät. Pelastakaa Lapset taas on luotettava toimija, joka auttaa lapsia Suomessa ja ympäri maailmaa. Huipputuotteet, joiden takana voit aidosti seistä, ovat ensimmäinen askel onnistumiseen!

Katso videolta mitä mieltä Helen-myyjät ovat myymästään tuotteesta!

4. LiveRing koutsaus ja loistava tiimihenki

LiveRing koutsaus tarjoaa myös kokeneelle myyjälle uusia näkökulmia tavoitteelliseen myyntiin. Hyödynnämme erilaisia oppeja esimerkiksi urheilun maailmasta, ja olemme varmoja, että meillä voit kasvaa ja kehittyä myyjänä vieläkin paremmaksi. 

“Koin aluksi lähteväni liikkeelle nollasta. Olen saanut kuitenkin tiimiltä arvokkaita neuvoja matkan varrella, ja parhaitenhan myyntiä oppii tekemällä ja kokeilemalla eri asioita. Ständimyynti on ollut suurimmaksi osaksi tosi mukavaa, ja kaikki riippuu siitä, millä asenteella siihen suhtautuu.”

Marko, Helen-tiimi

Myös tiimihenki myyntitiimeissämme on jotain, mikä sinun täytyy kokea! Whatsapp keskustelu eri tiimikavereiden kanssa päivittäin, yhteiset reissut sekä hauskat tempaukset ja kilpailut ovat meillä jo arkea. 

Tiimihenkeä ei rakenneta sanoilla, vaan teoilla: tule mukaan rakentamaan supertiimimme yhteishenkeä vieläkin vahvemmaksi!

5. Valitse omat vuorosi

Meidän tiimissä eivät omat syntymäpäivät jää työvuoron takia juhlimatta, sillä voit tehdä täysillä myyntiä itse valitsemanasi aikana. 

Meillä pääset itse suunnittelemaan työvuorolistasi. Voit valita 3-6 vuoroa viikossa valitsemillesi päiville ja ajankohdille. Emme rajoita tekemistäsi kuuteen tai kahdeksaan tuntiin, vaan saat halutessasi myydä niin kauan, että tavoitteesi täyttyy. 

Vaikka teemmekin myyntiä tiiminä ja pelaamme yhtenä joukkueena, ovat myyjämme meille tärkeitä yksilöinä ja joustamme sinun tarpeidesi mukaan. 

6. Saat vaikuttaa myyntipaikkoihisi

Myyjät saavat aina ehdottaa ja ideoida yhdessä myyntipaikkojaan. Suurin osa paikoistamme sijaitsee sisätiloissa, joten talvellakaan sinun ei tarvitse palella myyntitöissä. Mikäli tiedät juuri sinulle sopivan myyntipaikan, voimme ehdottomasti toteuttaa toiveitasi. 

7. Voit suunnitella oman reissusi

Meillä voit valita täysin reissusta koostuvan ständimyyntityön tai tehdä reissuja satunnaisesti. Haluaisitko lähteä viikoksi Lappiin tai kenties kesällä yhdistää mökkeilyn ja myynnin? Meillä se onnistuu ja autamme sinua reissun suunnittelussa. Lue lisää reissutyöstä!

Tsekkaa myös Rantapallon Suomen 30 parasta kesäkohdetta tai Ebookersin 10 Mahtavaa mökkikohdetta ja suunnittele reissusi!

8. Kannustavat kilpailut motivoivat sinua

Järjestämme tiimeissämme kannustavia kilpailuja, joissa myyjien eri taidot pääsevät loistamaan. Kilpailuja on sekä lyhyellä että pidemmällä aikavälillä ja vaihtelevin säännöin. Motivoiko sua viikon 1v1 voitto vai oman kuukausiennätyksen ylittäminen? Myyntikilpailut tiimikaveria tai omaa suoritusta vastaan haastavat kokeneemmankin myyntikonnan jahtaamaan yhä kovempia tuloksia.

Kilpailuista saatavat palkinnot ovat vaihtelevia, ja sinä saat vaikuttaa! Kiinnostaako esimerkiksi rahapalkinto, lava erikoisolutta tai ilmainen lounas? Myyjämme pääsevät säännöllisin väliajoin ehdottomaan itseä motivoivia palkintoja ja kilpailuja ja toteutamme usein myyjien toiveita.

9. Myyjät pääsevät vaikuttamaan koko yrityksen toimintaan

Keskustelemme myyjiemme kanssa viikottain ja kuukaudessa on aina yksi koko tiimin yhteen keräävä palaveri. Sinne myyjät tuovat ideoitaan, ajatuksiaan, huoliaan ja odotuksiaan esiin ja toteutamme myyjiltä tulleita ehdotuksia kuukausittain. Esimerkiksi erilaisia myyntikilpailuja on järjestetty juuri myyjien toiveesta.

Meillä tiedostetaan, että myyjät ovat asiantuntijoita omassa työssään ja näkevät työn kehityskohteineen läheltä joka päivä. Kehitämme siis mieluiten juuri myyjiltä tulleita ideoita!

10. Mahdollisuus oppia yrittäjyydestä ja kehittyä yrittäjänä

Ainutlaatuinen kevytyrittäjä-malli antaa sinulle arvokkaan ponnahduslaudan yrittäjyyteen. Jo kevytyrittäjänä opit paljon uusia yrittäjätaitoja, ja voit hyödyntää niitä myös, jos haluat perustaa oman yrityksen. Meillä myyntiä voi tehdä myös toiminimellä, ja tuemme sinua myynnissäsi, oli yritysmuotosi mikä tahansa.

“Kevytyrittäjyys on ollut ehdottomasti kiva ja helppo tapa tutustua yrittäjyyteen. Siitä saa hyvää matalan kynnyksen kokemusta.”

Helen-myyjä Jussi